Word Janssen Cosmetics huidexpert


Wat leuk om je hier te zien.
Ben je benieuwd wat Janssen Cosmetics voor jou als professional kan betekenen? 
  • Huidverzorgende en huidverbeterende producten die qua ontwikkeling ruim voor lopen op de markt. Met hoge percentages actieve bestanddelen op zowel cosmetische als farmaceutische basis. 
  • De ruime keuze aan producten voorzien in alle specifieke behoeften van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten zeer zichtbare en merkbare resultaten opleveren. 
  • Janssen cosmeceuticals bevatten moleculen van precies de juiste grootte, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt. De producten zijn een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Ze zijn op natuurlijke basis, niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en geen minerale oliën. Ze bestaan wel uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit waarbij de natuurlijke balans en bescherming van je huid volledig behouden blijft. De behandelingen met Janssen Cosmetics bestaan uit o.a. fruitzuurbehandelingen, modelage maskers en sheet maskers. 
  • Talrijke aanbiedingen en promoties om de omzet van je instituut te vergroten.  
Ervaar de kwaliteit van Janssen Cosmetics in combinatie met de service van LOOkX Group als leverancier, want:  
  • Wij zien je niet als klantnummer maar als ondernemer, ambassadeur, en lid van de LOOkX Group familie. 
  • Directeur Cindy, één van de grootste dermo cosmetica experts van Nederland, heeft een eigen salon gehad. Daardoor begrijpt ze als geen ander je behoefte op het gebied van ondersteuning. Jullie delen dezelfde passie!
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de cosmeticabranche  
  • We organiseren professionele trainingen en inspiratie-events. Zo kun jij je klanten altijd het beste en steeds weer wat nieuws bieden. Daarmee onderscheid je je! 
  • Onze accountmanagers met jarenlange ervaring in de branche zijn er om je te helpen, met alles. Op afstand of bij jou in de salon. Net als onze marketing afdeling die je continu voorziet van nieuwe materialen voor in de salon, en online. Kant en klaar.  

Dus wacht niet langer, vraag vrijblijvend een gratis informatie pakket aan. Een persoonlijk gesprek via skype, in je eigen salon of in onze showroom kan ook natuurlijk. Dan kan je zelf zien, voelen en lezen of horen waarom ook jij voor Janssen Cosmetics wilt kiezen.  

Vraag een gratis informatiepakket aan. Of neem telefonisch contact met ons op via 072-5332107. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8:30 - 11:00 uur.