Professionele behandelingen en resultaten


We beautify the world, professionele huidverzorging & cosmeceuticals   

Het unieke huidverzorgingconcept van Janssen Cosmetics is ontwikkeld door het Duitse laboratorium van Dr. R. Sacher. Deze huidverzorgende en huidverbeterende producten en behandelingen lopen qua ontwikkeling ruim voor op de markt. Alle producten voorzien in alle specifieke behoeften van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten duidelijk zichtbare en merkbare resultaten opleveren. 

De actieve werkstoffen met bewezen effect op zowel cosmetische als farmaceutische basis zorgen ervoor dat JANSSEN COSMETICS een zeer sterke aanvulling is voor de professionele schoonheidssalon. 

De Cosmeceuticals van Janssen Cosmetics bevatten moleculen van precies de juiste grootte, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt. De producten zijn een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Ze zijn op natuurlijke basis, niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en geen minerale oliën. Ze bestaan uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit waarbij de natuurlijke balans en bescherming van je huid volledig behouden blijft. 
Verschillende behandelingen voor in de cabine
De professionele behandelingen voor in de salon zijn zeer divers en bestaan uit onder andere fruitzuurbehandelingen, Peel-off maskers en collageen sheet maskers. 
PEEL-OFF MASKERS zijn kwalitatief hoogwaardige poedermaskers, speciaal ontwikkeld voor behandeling in de schoonheidssalon. Na toevoeging van water worden de maskers direct aangebracht op gezicht en hals, maar ook op het decolleté en bijvoorbeeld handen. Ze vormen een soort tweede huid met een verbluffend resultaat. 

De nieuwste generatie Janssen Cosmetics PEEL-OFF MASKERS bevatten FILMALGINE® en zijn het logische vervolg van de verdere ontwikkeling van de Janssen Cosmetics PEEL-OFF poedermaskers. FILMALGINE®-maskers hebben hydraterend alginaat als basisbestanddeel en zijn verrijkt met waardevolle actieve bestanddelen van de sojaboon. Sojabonen zitten vol krachtige stoffen die de veroudering van de huid tegengaan. Met name sojapeptiden en soja-isoflavonen spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen vertragen niet alleen de veroudering van de huid, maar hebben ook een voedende werking. 

Het masker wordt langzaam hard, waardoor vocht zich kan ophopen in de hoornlaag onder het elastische masker, dat geen water en lucht doorlaat. Tegelijkertijd kunnen de actieve bestanddelen van het peel-off masker en toegevoegde ingrediënten, bijvoorbeeld uit ampullen, zeer goed doordringen in de huid en haar in korte tijd intensief voorzien van de werkstoffen die ze nodig heeft. Het aanbrengen van één masker is al voldoende om de huid voelbaar zachter en soepeler te maken en de poriënstructuur zichtbaar te verfijnen. 

DERMAFLEECE MASKS is een veelzijdige serie kwaliteitsmaskers op basis van actieve bestanddelen, vervaardigd uit hoogwaardig collageen van een zeer hoge zuiverheidsgraad. Het biologische, oplosbare collageen vormt na behandeling tijdens een speciaal procedé een biomatrix. Zodra deze biomatrix vochtig wordt, gedraagt ze zich als een tweede huid. Het fluweelzachte, soepele masker past zich geheel aan de gezichtscontouren aan.  

Dankzij hun bijzondere eigenschappen hebben de DERMAFLEECE MASKS een speciale dubbele functie: ze fungeren niet alleen als actief bestanddeel, maar ook als drager van actieve bestanddelen. De fleecemaskers hebben uitzonderlijke hydraterende eigenschappen en gaan irritatie op uiterst effectieve wijze tegen. Daarmee is een betrouwbaar professioneel resultaat gegarandeerd voor alle huidtypen en elke huidconditie. 

Vooral in combinatie met ampulpreparaten uit de AMPOULES-lijn vormen deze maskers een unieke en onovertroffen behandeling voor speciale verzorging in de schoonheidssalon.   

Het Biocellulose Mask Face & Neck is een luxueuze variant van een biocellulosemasker. Dit anti-ageing masker maakt de huid van het gezicht en de hals strakker en brengt extra vocht in. De huid ziet er merkbaar strakker en jonger uit. Verrijkt met stamcellen van appels en extract van blauwe bessen verzorgt dit innovatieve premiummasker heel succesvol de gezichtshuid, evenals de zwaarbelaste huid in de hals waar heel snel rimpels kunnen ontstaan. 

De perfecte huid heeft fijne poriën en is zacht en glad. Bovendien is zij soepel, voldoende gehydrateerd en goed doorbloed.   

Het EXFOLIATION SYSTEM is een intensieve peelingbehandeling die uitsluitend wordt uitgevoerd door een vakkundige en gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Na een grondige analyse bepaalt zij de concentratie en de blootstellingsduur van de individuele speciale producten. Daarnaast zorgt zij voor de juiste nabehandeling. Hieronder valt onder meer het verplichte gebruik van zonbescherming van de huid die pas is behandeld met EXFOLIATION SYSTEM.  

Het EXFOLIATION SYSTEM is een speciale huidbehandelingsmethode op basis van fruitzuren.  Met deze intensieve behandeling kunnen onregelmatigheden van het huidoppervlak worden verwijderd. Pigmentatiestoornissen, onzuiverheden, rimpeltjes en een vermoeide, doffe uitstraling verdwijnen. Het resultaat is al na korte tijd zichtbaar. De huid ziet er frisser, jonger en egaler uit. 

Janssen Cosmetics biedt diverse behandelingen aan voor alle huidtypen. Neem contact op met één van de 250 beauty salons in Nederland voor persoonlijk advies. Wil je weten waar de dichtsbijzijnde salon bij jou in de buurt is? Neem contact op via 072-5332107 of stuur een e-mail naar support@lookx.com.