Vernieuwde Sensitive Skin lijn

26 oktober 2022

De Sensitive Skin lijn is vernieuwd! De producten verminderen roodheid, een trekkerig gevoel & jeuk en versterken tegelijkertijd de huidbarrière. 

Een goede verzorging van de gevoelige huid betekent enerzijds het verlichten van de irritaties en anderzijds het stabiliseren en versterken van de huidbarrière. De vernieuwde producten van de Sensitive Skin lijn voldoen aan beide eisen dankzij twee innovatieve werkstofcomplexen, gemaakt van plantenextracten die elkaar perfect aanvullen. Het resultaat: een meetbaar verminderde huidgevoeligheid, een versterkte huidbarrière, minder roodheid van de huid en een aanzienlijk betere weerstand van de huid.  

Lees verder en ontdek welk nieuw product geadviseerd wordt ter vervanging van je gebruikelijke product: 

Mild Cleansing cream → Soft Cleansing Mousse  
De Soft Cleansing Mousse is een pH-neutrale, zachte reinigingsmousse die de huid extra mild ontdoet van vuil en productresten. Het luchtige, lichte schuim is makkelijk verdeelbaar en zorgt ervoor dat je huidbarrière niet onnodig wordt belast. 

Soothing Gel Toner → Soft Soothing Tonic 
De Soft Soothing Tonic is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met roodheden. De alcoholvrije formule verwijdert vuildeeltjes op bijzonder zachte wijze, kalmeert je huid en hydrateert haar. Je huid wordt heerlijk verfrist, en roodheden en irritaties verminderen. 

Calming Sensitive Cream → Intensive Calming Cream 
De Intensive Calming Cream is een 24-uursverzorging voor de gevoelige huid met roodheden. De zachte formule verzorgt en beschermt je huid overdag, en herstelt haar gedurende de nacht. De huid kalmeert, roodheden verminderen, het vochtgehalte van je huid stijgt en ze is beter bestand tegen invloeden van buitenaf.  

Pro Immune Serum, Sensitive Skin Complex & Soothing face lotion → Intensive Calming Serum 
Het Intensive Calming Serum is een licht serum voor de zeer gevoelige en geïrriteerde huid. Het serum herstelt en beschermt de natuurlijke beschermlaag van je huid, kalmeert en hydrateert haar, en vermindert roodheden. Bovendien heeft de formule een ontstekingsremmende werking en maakt het de huid beter bestand tegen invloeden van buitenaf.  

Couperose Gel → Daily Couperose Serum 
Het Daily Couperose Serum is speciaal ontwikkeld voor de huid met roodheid en couperose (of lichte rosacea). Het serum vermindert roodheid en irritatie, verhoogt het vochtgehalte, versterkt de bloedvatwanden en de huidtint wordt 30% mooier (wat betreft roodheden) bij tweemaal daags gebruik.   

Soothing Face Mask → Instant Soothing Mask 
Het Instant Soothing Mask vermindert irritaties, roodheden en een trekkerig gevoel direct. De romige textuur verzorgt de huid zichtbaar en heeft een langdurige werking. Ideaal te gebruiken als overnight masker, je huid voelt heerlijk zacht en ontspannen aan.  

Eye Care Lotion → Comfort Eye Care 
De snel intrekkende Comfort Eye Care is een oogverzorging die de geïrriteerde huid rond de ogen kalmeert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De formule strijkt droogtelijntjes glad, vermindert zwellingen en donkere kringen, en herstelt en versterkt haar natuurlijke beschermlaag. Je oogcontouren zien er direct frisser, gladder en zachter uit.  

Neuro Skin Balm 
De Neuro Skin Balm is een speciale, milde verzorging voor de eczeemhuid. Deze gemakkelijk aan te brengen lotion bevat actieve stoffen die de verstoorde huidbarrière versterken, ontstekingen remmen en de huid weer aangenaam laten aanvoelen. Je huid wordt intensief verzorgd, kalmeert haar, verzacht irritaties en vermindert jeuk.