Vernieuwde Dry Skin lijn

21 oktober 2022
Van een vermoeide uitstraling naar een stralende huid.

De Dry Skin lijn is vernieuwd! De producten gaan vroegtijdige huidveroudering, roodheid & verlies van elasticiteit tegen!

Een droge en/of vochtarme huid is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig is er een oplossing! De Dry Skin producten hebben een update gekregen op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten naar de behoeftes van een droge, vocht- en vetarme huid. Met deze hydratatie boosters voor je huid geniet je van optimale hydratatie!


Ontdek alle nieuwe producten:

Hydro Active Gel
Ultralichte vochtinbrengende gel die snel in trekt en zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Maakt de huid gladder en beschermt langdurig tegen vochtverlies. Droogtelijntjes verminderen en je huid ziet er zacht en fris uit.

Super Hydrating Cream
Zorgt voor een maximum aan weldadige verzorging en hydratatie. Versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van je huid zodat deze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Jouw huid ziet er gladder uit en straalt meer.

Hyaluron³ Replenish Cream
Drievoudig hyaluron vult de vocht- en lipidenreserves van jee huid weer aan en zorgt in een mum van tijd voor fantastische hydratatie en soepelheid. Dringt door tot in diepere huidlagen en maakt jouw huid voelbaar gladder. 

Deep Xpress Moist Serum
Dit innovatieve powerserum beschermt tegen oxidatieve stress en vroegtijdige huidveroudering. Het is de perfecte aanvulling op elke crème uit de Dry Skin-serie. Het intensieve serum trekt snel in en voorziet je huid onmiddellijk en langdurig van een maximum aan vocht.

Aqualift Eye Gel
Verfrissende oogcontourgel met direct effect. De gel vermindert droogtelijntjes en hydrateert de huid intensief. Daarnaast verdwijnen zwellingen snel en worden donkere kringen onder je ogen verminderd, waardoor jouw oogopslag er frisser en wakkerder uitzien.

Deep Xpress Hydro Mask
Hydrateert je uitgedroogde huid snel, intensief en langdurig. 30 minuten na het aanbrengen is het vochtgehalte in de huid al 25% hoger en dit houdt tot wel 48 uur aan. Het resultaat: de huid is intensief gehydrateerd en voelt soepel, fris en glad aan.


Extra tips voor een droge huid:

1. Douche niet te heet (rond de 36 graden). 
2. Gebruik tijdens het douchen een reinigingsolie of rijke reinigingscrème. 
3. Gebruik overdag een van onze voedende en hydraterende crèmes om de beschermende functie van jouw huid te ondersteunen. 
4. Zet de verwarming niet op de heetste stand. 
5. Gebruik eventueel een luchtbevochtiger om de lucht in huis vochtig te houden.  
6. Ventileer de kamer overdag, zet bijvoorbeeld een raam of rooster open. 
7. Reinig de huid ‘s morgens en ‘s avonds met een hydraterende reiniger.
8. Een zonbescherming met minimaal SPF30 is essentieel. Onbeschermde blootstelling aan UV-straling verzwakt het immuunsysteem van de huid en vermindert de mogelijkheid tot herstel.