MEN, de exclusieve mannenlijn

13 september 2022

MEN van Janssen Cosmetics biedt effectieve oplossingen voor een goed verzorgde, vitale huid. In ons laboratorium worden eersteklas werkzame bestanddelen en exclusieve formules optimaal gecombineerd en afgestemd op de speciale behoeften van de mannenhuid: 

Men‘s SuperMoist 
Krachtige werkzame bestanddelen met een langdurige hydraterende werking, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Deze hydraterende turbo vermindert direct rimpels die worden veroorzaakt door droogte. In combinatie met hyaluronzuur wordt de huid continu voorzien van intensieve hydratatie. 

Men‘s UltraCalm 
Het EHBO-complex voor de geïrriteerde huid, vooral na het scheren. Kalmeert de huid met een verzachtende combinatie van verschillende plantenextracten en versterkt de veerkracht. 

SPECIMEN 
Natuurlijke anti-aging uit het baobab-extract, vermindert lijntjes en rimpels. Bevordert een snelle en effectieve absorptie van het product en een onmiddellijke opname van werkzame bestanddelen in de huid. 
Men’s Eye Perfecting Complex 
Krachtig 4-in-1-complex. Dit multi-actieve concentraat vermindert donkere kringen rond de ogen direct, en zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Bij regelmatig gebruik zijn al na zeven dagen significante verbeteringen zichtbaar. 

De producten 
Purifying Wash + Shave
Door het opschuimen met warm water ontstaat een luxueus, romig schuim dat ideaal is voor een effectieve dieptereiniging en zacht scheren. Reinigt en verfrist de huid onmiddellijk, kalmeert de huid al tijdens het scheren en geeft een fris, glad gevoel. 

De gel reinigt de huid grondig en zorgt voor een perfecte scheerbeurt. De speciale 2-in-1 formule met D-panthenol gaat irritatie tegen, werkt ontstekingsremmend, verlicht huidirritatie en zorgt voor een fris en ontspannen gevoel op de huid. 

Een must voor een verzorgde start van de dag! 

Calming Hydro Gel
Calming Hydro Gel combineert de voordelen van een lichte, vochtinbrengende huidverzorgingscrème met de kalmerende effecten van een aftershave-gel. Een krachtige verfrissing en lichte verzorging na het scheren. Verzacht de geïrriteerde huid na het scheren en hydrateert tegelijkertijd intensief. De verkwikkende gel-crème met de exclusieve formule van werkzame bestanddelen wordt onmiddellijk geabsorbeerd en geeft een aangenaam, verfrissend gevoel: gegarandeerd reactiverend en vitaliserend. 

24/7 Skin Energizer
24/7 Skin Energizer is een anti-verouderingscrème die snel intrekt voor de verzorging van de rijpere mannenhuid. De luxe formule versterkt en activeert de huid 24 uur per dag. Lijntjes en rimpels worden direct optisch verminderd. 24/7 Skin Energizer - voor optimale vitaliteit van de huid en een energieke uitstraling. 

Het resultaat: Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd en de gehele huid ziet er jonger, frisser en vitaler uit. 

Energizing Eye Roll-On
Een vitaliserende roll-on voor de ogen. De verkoelende massage-kogel brengt de krachtige formule rechtstreeks aan op de huid. De oogcontouren worden zachtjes gemasseerd en zwellingen worden verminderd. Nieuwe energie en frisheid voor het vermoeide oogcontour: het krachtige 4-in-1-complex met actieve werkzame bestanddelen heeft een onmiddellijke verkoelend effect op de huid, vermindert zichtbaar zwelling en donkere kringen rond de ogen. Lijntjes en rimpels worden direct optisch verminderd. 

Je ziet er direct frisser, ontspannen en meer uitgerust uit. Op de lange termijn zien rimpels, donkere kringen en wallen er onder de ogen beter uit. 

Long Lasting Deodorant 
Een alcoholvrije deodorant stick met een langdurende milde geur. Is tegelijk ook zeer zacht voor de huid door de formule zonder alcohol. Elimineert lichaamsgeurtjes in tegenstelling tot andere deodorants die de slechte geurtjes camoufleren. Bovendien wordt de groei van bacteriën verhinderd, wat de oorzaak is van slechte lichaamsgeurtjes.