Maak je huid winterproof

08 november 2022

Het is tijd om jouw huid winterproof te maken!  
In de winter vraagt de huid vaak om meer verzorging dan in de zomer. Extreme weersomstandigheden doen niet veel goeds voor je huid. Hydratatie van binnenuit is belangrijk voor een stralende huid, drink daarom voldoende water. Verder kun je jouw huid helpen met een verzorgende en beschermende crème.  


 
Janssen Cosmetics Winter Cream  

Ben jij dol op rijke crèmes gedurende de winter? Dan is de Janssen Cosmetics limited edition Winter Cream perfect voor jou. De Winter Cream is een echte verwennerij voor de droge winterhuid! O.a. verwarmingslucht, koude en ijzige wind kunnen de huid in de winter flink uitdrogen - de huid voelt trekkerig en ruw aan. De Winter Cream bevat een rijke formule, met sheaboter, macadamianootolie en cupuçuboter, die de huid beschermt tegen uitdroging en de natuurlijke barrièrefuncties versterkt. De zijdeachtige textuur verwent de huid en vermindert een trekkerig gevoel. De crème trekt snel in, de huid wordt onmiddellijk beschermd en voelt niet vet aan. 

- Beschermt de huid tegen uitdroging 
- Versterkt de natuurlijke barrière-eigenschappen van de huid 
- Zorgt voor zijdezachte gladheid 
- Verzorgt intensief 
- Vermindert een onaangenaam trekkerig gevoel 

Zeg maar dag tegen een trekkerig gevoel! Breng de Winter Cream ’s ochtends en/of ’s avonds aan op de gereinigde huid van je gezicht, hals en decolleté. Masseer het vervolgens rustig in. 

Tip: Gebruik de crème in combinatie met een Janssen Cosmetics Serum voor het beste resultaat. 

Shop de crème voor € 29,95 via de webshop of bij één van Janssen Cosmetics salons bij jou in de buurt.