GLOW Secrets — de perfecte glow

11 oktober 2022


Een frisse, verzorgde uitstraling (van binnenuit) – dat is waar de trend term ‘glow’ voor staat! Maar een stralende teint wordt niet alleen gecreëerd door een beetje glitter. Daarom bieden wij twee NIEUWE producten die zorgen voor een blijvend glow-effect. 

Sensational Glow Cream  
Innovatieve 24-uur cream met algenextract uit de Indische Ocean  

- Natuurlijke, jeugdige glow 
- Intensieve hydratatie 
- Kalmeert de huid 
- Ondersteunt de natuurlijke barrièrelaag van de huid 
- Gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen  

Magic Glow Serum 
Magisch serum met o.a. hyaluronzuur en soft focus pigmenten voor een natuurlijke glow  

- Direct een stralende glow 
- Langdurige hydratatie 
- Concealing effect 
- Anti-aging 
- Versterkt de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf 

Bonus: perfect als primer voor het aanbrengen van je make-up of te gebruiken als highlighter.

Drie stappen naar de perfecte glow  

1. Reinigingsritueel: Een grondige gezichtsreiniging beschermt je niet alleen tegen onzuiverheden, maar het is ook een basisvoorwaarde voor een stralende teint. Met onze Gentle Cleansing Powder krijgt jouw huid een heldere uitstraling en wordt zij heerlijk verfrist.   

2. Dorstlesser voor de huid: Vocht is de basis voor een stralende huid. Onze hoogwaardige crèmes geven je huid alles wat zij nodig heeft om een natuurlijk glow-effect te krijgen, waaronder intensieve hydratatie. De NIEUWE Sensational Glow Creamis een perfecte 24-uurs verzorging en ondersteunt de natuurlijke huidbarrière voor een prachtige glow.

3. Get the glow: Het NIEUWE Magic Glow Serum laat jouw huid direct shinen na gebruik! Je kunt dit serum individueel gebruiken, als primer onder je make-up look, highlighter op je jeukbeenderen en mengen met jouw foundation voor een extra portie glans.   

Het stralende ingrediënt uit de Oceaan
Het hoofdingrediënt in deze producten is een innovatief algenextract dat is verkregen uit het celplasma van algen in de Indische Oceaan. Dit extract verbetert de uitstraling van de huid op de lange termijn, waardoor een egale huidstructuur wordt gegarandeerd – de perfecte basis voor een natuurlijk, stralende teint. Om dit glanzende effect verder te ondersteunen, vertrouwen we in beide formules op een speciaal schors extract. Deze verfijnt poriën en gaat effectief de vorming van een vette glans tegen.