Een echte must have voor vermoeide ogen en wallen!

11 oktober 2022

Janssen Cosmetics lanceert de Irresistible Eye Elixir een roll-on oogverzorging met cafeïne voor een direct verkwikkend effect. Een echte must have voor vermoeide ogen en wallen!

De nieuwe Janssen Cosmetics Irresistible Eye Elixer is een zijdezachte elixer die de huid verfrist, intensief hydrateert en zorgt voor een heldere blik. De handige roll-on verpakking beschikt over een verkoelende massageroller die je oogcontouren masseert, de microcirculatie stimuleert en zwellingen vermindert.

- Het peptidencomplex met antirimpelwerking vermindert lijntjes en rimpels.
- Het extract van zijdeacacia zwellingen en donkere kringen zichtbaar vermindert.
- Hyaluronzuur helpt rimpels rond de ogen glad te strijken en verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid.

Toepassing
Rol de applicator 2-3 keer met lichte druk van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Masseer het product eventueel licht in met de vingertoppen.
Tip: bewaar de roll-onapplicator in de koelkast. Daardoor versterkt het verkoelende effect, dat zorgt ervoor dat zwellingen verminderen.

De roller is makkelijk en snel in gebruik en geschikt voor alle huidtypes. Je kunt deze roller ook heel makkelijk combineren met onze andere producten. Gebruik ’s morgens de Irresistible Eye Elixer voor een frisse blik en ’s avonds je favoriete Janssen Cosmetics oogcrème voor optimale verzorging van het oogcontour en geweldig resultaat.