Ampullen: een super boost voor jouw huid

04 november 2022

Kan jouw huid in deze tijd wat extra's gebruiken? Onze huid heeft veel hydratatie en verzorging nodig door o.a. de droge lucht in huis en stress. Een ampul is het antwoord op deze problemen.  

Wat zijn ampullen? 
Janssen Cosmetics Ampullen zijn kleine glazen ‘flesjes’ met 2 ml sterk geconcentreerde actieve bestanddelen die de conditie van je huid een flinke boost geven en zorgen voor optimale hydratatie! Ampullen voor het gezicht zijn perfect te gebruiken in kuurverband voor een extra spectaculair resultaat. Je kunt ze gemakkelijk openen met een ampullenbreker of houd je ampul tussen een handdoek/tissue en breek hem dan open. 
De werking ervan is vaak veel groter dan die van crèmes en lotions alleen. Ampullen zijn onmisbaar en onvervangbaar in jouw routine en bij een behandeling in de schoonheidssalon. Lees snel verder en ontdek ze allemaal! 

Hyaluron Fluid  
Voor de huid die behoefte heeft aan hydratatie.  
Vormt een beschermende laag op de opperhuid, zorgt voor een liftend effect en vergroting van de veerkracht. De huid herwint haar soepelheid en gaat prachtig stralen. 

Caviar Extract 
Voor de vermoeide en gestreste huid 
Stimuleert het proces van celvernieuwing, bevordert het natuurlijke regeneratieproces, en activeert en revitaliseert jouw huid. Deze ampullen geven haar een fantastische energie boost en haar glow terug! 

Melafadin Fluid 
Voor een lichtere huid en de behandeling van pigmentvlekjes. 
Heeft een hydraterend effect en is ideaal om hyperpigmentatie te bestrijden voor een egale kleur en structuur van de huid. 

Anti-Wrinkle Booster 
Voor de huid met zichtbare lijntjes en rimpels.  
Bevat een maximale concentratie aan anti-rimpelwerkstoffen die de huid gladder maken en lijntjes en (droogte en mimiek)rimpels verminderen. Zorgt voor een merkbaar strakker effect en intensieve hydratatie voor een gladdere huid.  

Brilliance Shine Elixir 
Voor een vermoeide, doffe huid. 
Vermindert direct tekenen van vermoeidheid en verzacht droogtelijntjes. Bij langdurig gebruik worden lijntjes, rimpels en zelfs kraaienpootjes vermindert.  

Stem Cell Fluid 
Voor de huid die behoefte heeft aan vernieuwing. 
Beschermt en versterkt de huidcellen, gaat huidveroudering tegen, en bestrijdt lijntjes en rimpels voor een zachte, frissere huid.  

De-Stress Ampul  
Voor de gestreste en geïrriteerde huid. 
Kalmeert de huid en gaat het verlies van vocht tegen, zodat ze merkbaar zachter en soepeler aanvoelt.  

Skin Contour Fluid 
Voor de huid die behoefte heeft aan een liftend effect en egalisering.  
Beschermt de huid, zorgt voor een zichtbaar liftend effect van de gezichtscontouren, en vermindert storende hyperpigmentatie en rode vlekken 

Eye Flash Fluid 
Voor de gevoelige huid rond de ogen. 
Strijkt rimpeltjes door uitdroging glad, zorgt voor een direct liftend effect en vermindert zwellingen. 

Detox Fluid 
Voor ondersteuning bij het ontgiften van de huid. 
Ouderdomsvlekken worden verminderd, oxidatieve schade wordt voorkomen en het revitaliseert alle huidcellen voor een blijvend egale, stralende teint. 

Normalizing Fluid 
Voor de onzuivere huid.  
Gaat overmatige talgproductie en mee-eters effectief tegen, vermindert ontstekingen en onzuiverheden voor een helder, gezonde huid.  

Instant Soothing Oil 
Voor de gevoelige huid.  
Ontspant en verwent de gevoelige huid. Het regenereert en versterkt de beschermende barrière van de huid, en het vermindert roodheid en discomfort.  

#Supportyourlocal en shop jouw gewenste ampullen bij de dichtstbijzijnde Janssen Cosmetics salon bij jou in de buurt!