Over Janssen Cosmetics


Pionier in Cosmeceuticals

Het succesverhaal van Janssen Cosmetics begon met een visie. De visie om verzorgingsproducten te maken die meer resultaat bieden dan de bestaande producten op de cosmeticamarkt. De oprichter van het bedrijf, Walther Janssen, ging op zoek naar uiterst werkzame actieve bestanddelen, die de huid binnendringen en de gebruikelijke, oppervlakkige werking van cosmetica overtreffen. Sinds 1990 vervaardigt Janssen Cosmetics producten met een dieptewerking die tot in de onderste huidlagen effect hebben. 

Werkzaam en goed verdraagbaar  

Aan de basis van Janssen Cosmetics ligt de combinatie van farmaceutische en cosmetische actieve werkstoffen. Dit heeft geresulteerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging en huidverbetering. De producten van Janssen Cosmetics bevatten alleen actieve stoffen die een overtuigend zichtbaar en tastbaar resultaat leveren en uitzonderlijk goed door je huid te verdragen zijn.  

Janssen Cosmetics werkt samen met gerenommeerde dermatologen en toonaangevende onderzoekslaboratoria. Zij hebben samen cosmeceuticals gecreëerd die voldoen aan de verschillende behoeften van de huid. De actieve stoffen in elke lijn zijn zorgvuldig op het bepaalde huidtype afgestemd. Zo zorgen ze voor een onmiddellijke en langdurige verbetering van je huid.

Ruim assortiment en diversiteit in behandelingen 

Het productaanbod van Janssen Cosmetics omvat meer dan 200 producten. Of het nu gaat om cosmeceuticals met dieptewerking, luxeverzorging van buitengewone kwaliteit of ontspannende wellnessrituelen: je vindt altijd het juiste product voor jouw huid. 

Kwaliteit 

Wij vinden kwaliteit en huidvriendelijkheid heel belangrijk. Alle producten dragen het kwaliteitskenmerk ‘Made in Germany’. Alle stappen van ons kwaliteitsmanagement, zoals het winnen van de grondstoffen, de verwerking ervan en het vullen van de flacon, worden door Janssen Cosmetics zeer nauwkeurig gecontroleerd en geregistreerd. De meest recente werkzame stoffencomplexen, procestechnieken en onderzoeksresultaten worden onmiddellijk getest en bij de vervaardiging van nieuwe producten toegepast.   

Wereldwijde prijswinnaar 

Janssen Cosmetics heeft met zijn producten verschillende gerenommeerde prijzen in de wacht gesleept. In 2011 is Janssen Cosmetics in Miami bijvoorbeeld uitgeroepen tot “Company of the year”. In de cosmeticahoofdstad Parijs hebben we 5 maal na elkaar de Prix de l’Innovation (innovatieprijs) gewonnen voor nieuwe producten. In 2017 werd ons in Duitsland voor de premium cosmeticalijn Platinum Care de felbegeerde Spa Diamond Award toegekend. Bovendien ontvingen we in 2018 ook de “German Brand Award” in de categorie ‘Beauty & Care’ in de rubriek ‘Industry Excellence in Branding’.  

Sinds 1990 staan we met passie en fingerspitzengefühl ten dienste van de schoonheid, en brengen we deze in meer dan 80 landen dichter bij de mensen!  

Janssen Cosmetics is onderdeel van LKXG BV