Toggle Nav
0 producten

Veeleisende huid: jouw perfecte partners

Veeleisende huid: jouw perfecte partners

Een veeleisende huid is geen kwestie van leeftijd! Want niet alleen onze leeftijd bepaalt het verouderingsproces van onze huid. Omgevingsfactoren zoals UV-straling, stress of een ongezonde voeding kunnen ook leiden tot een gebrek aan huidstabiliteit, verlies van elasticiteit en veerkracht, zelfs op jongere leeftijd. De huid ziet er dan bleek, moe en droog uit. Maar dat is nu verleden tijd met deze twee gloednieuwe producten voor de veeleisende huid: 

Retinol Lift Janssen Cosmetics Retinol Liftt Capsules
Deze zilveren, hartvormige capsules werken specifiek tegen fijne lijntjes en rimpels. Retinol Lift capsules verbeteren de elasticiteit en weerbaarheid van de huid en verfijnen de poriën. Bovendien wordt de productie van nieuwe huidcellen bevorderd, stimuleren ze de vorming van collageen en worden kleine huidbeschadigingen hersteld. Resultaat: een egalere huid met een zichtbare vermindering van ouderdomsvlekken en pigmentatie. Kortom: een frisse en stralende huid! 

Studies bevestigen: 

-        15% vermindering van lijntjes en rimpels 

-        12% meer elasticiteit 

-        14,5% meer stevigheid 

-        22,2% stralendere huid 

 

Janssen Cosmetics Light Tightening Cream + Neck & Decollete CreamLight Tightening Cream 
Een heerlijk verfrissende moisturizer in de warme zomermaanden en in de winter ideaal te gebruiken als matterende make-up basis. Deze crème revitaliseert, bestrijdt tekenen van een vermoeide huid, vermindert overtollige vettigheid, hydrateert de huid intensief en herstelt de elasticiteit en vitaliteit. De verfrissende, snel absorberende formule smelt in de huid om haar bij elke toepassing er steviger, gladder en stralender uit te laten zien. Voor een voelbare gladde huid en een zijdezachte matte teint. 

Janssen Cosmetics Light Tightening Cream in combinatie met Firming Neck & Decollete Cream is een ijzersterk duo. 

Firming Neck & Decollete Creamis een hals en decolleté crème met verstevigend effect. De formule maakt de huid gladder, verstevigt de structuur van de hals, en versterkt de weerstand en elasticiteit van de huid. 

Je shopt dit ijzersterke duo tijdelijk met 20% kortingdus wees er snel bij! Shop nu Janssen Cosmetics