Toggle Nav
0 producten

Het zijn de Janssen Cosmetics Eye Care weeks!

Het zijn de Janssen Cosmetics Eye Care weeks!

Er is niet alleen een nieuwe oogcrème gelanceerd (Irresistible Eye Elixir), maar je shopt nu ook nog eens met 20% korting op geselecteerde oogcrèmes van Janssen Cosmetics. Hieronder ontdek je welke producten meedoen met deze actie:

Eye Zone Gel: een verkwikkende anti-aging ooggel die het gebied rond de ogen onmiddellijk verlichting biedt.De gel strijkt droogtelijntjes glad en bevordert duurzaam herstel van de vochtvoorraad. Kringen en wallen rond de ogen worden zichtbaar verminderd.

Comfort Eye Care: speciaal ontwikkeld voor de gevoelige oogcontouren die last hebben van roodheid. Dit product trekt snel in en bevat actieve stoffen die de geïrriteerde huid rond de ogen kalmeert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat: de oogcontouren zien er frisser, gladder en zachter uit. De huid voelt minder trekkerig aan.

Dark Circle Eye Cream: pakt donkere kringen onder de ogen aan, de textuur wordt snel opgenomen door de huid en geeft een frisse, stralende uitstraling. Op de lange termijn zorgt een krachtig 4-1- complex van actieve bestanddelen voor vermindering van donkere kringen en een gladdere, jeugdige uitstraling rond de ogen.

Rich Eye Contour Cream: een oogcrème voor de verzorging van de veeleisende huid. De formule zorgt voor onmiddellijk merkbare versteviging van de huid, langdurige verbetering van het vochtgehalte en de huidstructuur, en behoudt de weerstand en de elasticiteit van de huid.

Tri-Care Eye Cream: een verstevigende oogcrème die de huid rondom de ogen weer glad maakt en intensief verzorgt met vocht. De formule versterkt de huidstructuur, vermindert lijntjes en rimpels, reduceert zwellingen rondom de ogen, stimuleert het huideigen regeneratieproces en is vochtinbrengend.

Platinum Care Eye Cream: een luxe anti-aging oogcrème die de huid rond de ogen optimaal beschermt en de vermoeide huid weer laat stralen. De formule stimuleert de synthese van zes essentiële bouwstenen van de huid. Kraaienpootjes worden effectief gladgestreken, en donkere kringen en zwellingen onder de ogen worden zichtbaar vermindert.

Energizing Eye Roll-on (Men): is een vitaliserende roll-on voor de ogen. Het krachtige 4-in-1-complex met actieve werkzame bestanddelen heeft een onmiddellijke verkoelend effect op de huid, vermindert zichtbaar zwelling en donkere kringen rond de ogen.

Shop hier alle geselecteerde oogcrèmes met 20% korting!