Toggle Nav
0 producten

Verzenden

Hoe kan ik mijn bestelling volgen? 
Zodra je pakket is gescand door de vervoerder ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met het trackingnummer, waarmee je je bestelling kunt volgen. 

Wat is de levertijd van mijn order? 
Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst worden, worden in principe dezelfde dag nog in behandeling genomen. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De langere levertijd bij PostNL en Budbee kan helaas wat vertraging opleveren. Wij vragen hier je begrip voor. 

Wat zijn de verzendkosten?  
Wij berekenen € 3,95 verzendkosten per bestelling voor bestellingen onder de € 35,-, boven dit bedrag worden er geen verzendkosten berekend. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben? 

  • PostNL: Ben je onverhoopt afwezig? PostNL biedt standaard een tweede bezorgpoging, mocht dit ook niet zijn gelukt, dan kun je je pakket binnen 3 weken afhalen op het PostNL kantoor bij jou in de buurt. 
  • Budbee: Lukt het je niet om thuis te zijn wanneer het pakketje wordt bezorgd kan je er nog voor kiezen om het pakketje voor de deur te laten bezorgen. Ook kan je in de speciale instructies van de bezorger aangeven dat het pakketje bij de buren mag worden bezorgd. Zijn beiden opties niet mogelijk dan nemen we het pakketje mee terug en kan je via de app of tracking link een nieuwe bezorgdag inplannen.

Betalen 
Je kunt bij Janssen-Cosmetics.com op één van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL     
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Via creditcard (Visa en MasterCard)     
Je kunt je creditcardgegevens via je eigen vertrouwde bank veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling.

Via Paypal     
Betaal via deze service van Paypal snel, veilig en makkelijk.

Betaalmogelijkheden

Heb je geen beschikking over bovengenoemde betalingsmogelijkheden bel dan met 072 533 21 07 (telefonisch bereikbaar van 8:30 - 11:00 uur) om een oplossing te vinden of mail naar support@janssencosmetics.nl