Toggle Nav
0 producten

Hoe retourneer ik een product?
Alhoewel wij natuurlijk de grootst mogelijke zorg geven aan de ontwikkeling, productie en verzending van onze mooie producten, kan het natuurlijk voorkomen dat een product niet aan je eisen en/of wensen voldoet.

Mocht dit onverhoopt het geval zijn, volg dan de volgende stappen:

Stap 1. Meld het product binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail of telefoon (072 – 533 2107) aan.

Stap 2. Stuur de producten binnen 5 werkdagen (gerekend van de melding in stap 1) in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking terug naar:

LOOkX Online BV, Stationsweg 51, 1851 LJ Heiloo.
 
Wij adviseren het pakket aangetekend te verzenden en te voorzien van een track en trace nummer. Bewaar dit nummer goed, zodat je altijd kunt volgen waar het pakket zich bevindt. De kosten voor het versturen van het pakket zijn voor jouw rekening.
 
De artikelen dienen nieuw, ongebruikt en onbeschadigd retour gestuurd te worden. Gebruikte en beschadigde artikelen en artikelen met vlekken worden niet geaccepteerd.
 
Stap 3. Wij storten, afhankelijk van de afspraak die je hebt gemaakt met onze support afdeling, het bedrag binnen 10 werkdagen terug op je rekening.
 

Ik heb een verkeerd product ontvangen
Heb je een verkeerd product ontvangen dan je besteld hebt, dan kun je dit product natuurlijk kosteloos naar ons retourneren. Meld het product/probleem direct na ontvangst via e-mail (support@janssencosmetics.nl) of telefoon (072 – 533 2107) en onze support afdeling lost dit samen met je op.